Season 3 af Call of Duty: Modern Warfare og dens Battle Royale-del, Call of Duty: Warzone, starter officielt tirsdag den 8. april på alle platforme, ifølge en ny trailer fra Activision og Infinity Ward. Den nye sæson bringer quads-mode som er firmandshold i Call of Duty: Warzone, såvel som nye skins og nye våben.

Se også: Duos vender tilbage til Apex Legends i næste uge

Hvad er nyt i Warzone?

De fleste Call of Duty-spillere vil med sikkerhed være interesseret i, hvad sæson 3 bringer til Warzone. Warzone har været det store samtalepunkt inden for online-spilverdenen siden den blev udgivet i marts.

Den største nyhed er, at der tilføjes en ny squads-playlist, også kendt som Quads, hvilket betyder, at spillere nu kan spille med hold på fire. Derudover er prisen på Loadout Drops steget igen. De nye priser er sat til 10.000 in-game-dollars.

Se også: Skaberen af DayZ arbejder på et nyt stort Survival spil

Pimp your ride!

Specifikt tilføjer patch 3 af sæsonen skins til køretøj. Du kan tilføje disse skins til et hvert køretøj på Warzone-kortet, Verdansk. De bliver automatisk anvendt, når du begynder at køre et køretøj, inklusiv ATV’er, helikoptere og mere.

Sæson 3 Battle Pass og nye operatører

Som forventet vil sæson 3 indeholde et helt nyt Battle Pass med over 150 unikke genstande, som spillerne kan låse op. Prisen vil igen blive sat til 1.000 CoD-points, men spillere har mulighed for at købe en bundle 2.400 CoD-points, som vil indeholde 20 Tier-skips til 40% rabat.

Med hensyn til hvad der er inkluderet, vil spillere være i stand til at tjene 1.300 CP tilbage, hvis de makser Battle Passet. Såvel som at låse op for legendariske og episke operatørsskins, legendariske, episke og sjældne våbenschematics, XP-tokens, ure, køretøjsskins, våbencharms og mere.

Nye våben

Som det var tilfældet for sæson 1 og 2, vil dette tredje kapitel tilføje to nye våben til blandingen – Renetti-pistolen og halvautomatisk SKS-sniperriffel.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments