Electronic Arts starter en ny e-sports liga i begyndelsen af ​​næste år, Apex Legends Global Series. Der vil du kunne se spillere fra hele verden konkurrere om en præmiesum på mere end 3 millioner amerikanske dollars. Konkurrencen vil være åben for alle spillere, der opfylder kravene. Det vil starte med online turneringer, der fører til live turneringer, regionale Challenger-begivenheder og globale Premier-begivenheder, og i sidste ende Apex Legends Global Series Majors.

Der vil være fire majors afholdt gennem året: De første tre turneringer vil smide 100 tremandshold mod hinanden for en andel af en 500.000 dollar-præmiepulje pr. begivenhed. Den fjerde indeholder verdens top 60 hold i en “grand-final” kamp med en 1 million dollars på spil. Alle fire majors vil fungere under “Match Point” -reglerne, der blev indført i september på Apex Legends Preseason Invitational. I stedet for et simpel last-man-standing regelsæt, ​​skal holdene akkumulere point, baseret på antal kills og placering, over flere runder. Når et hold tjener nok point, aktiveres Match Point, og den næste sejr af det hold giver den samlede sejr.

Tricket er, at andre hold kan fortsætte med at tjene point og blive Match Point kvalificerede på samme tid, hvilket betyder, at holdende skal spille konsekvent i hele turneringen. Som Washington Post rapporterede i oktober, kan det være et grind for spillerne, fordi der ikke er nogen grænse for antallet af kampe, der er spillet før en vinder erklæres – det tog 11 runder i træk for Team SoloMid at vinde Preseason Invitational – men det er samtidig også meget spændende for tilskuerene med dette regelsæt.

Der satses stort på e-sport for fremtiden af Apex Legends

”Konkurrence er kernen i Apex Legends,” sagde chef for Respawn Entertainment Vince Zampella. “Vi forventer, at e-sports vil spille en stor rolle i Apex Legends fremtid, og det hele starter her. Vi ser frem til at se, hvem af vores millioner af spillere der bliver de sande legender af arenaen.”

Den første online Global Series-turnering finder sted den 25. og 27. januar, med tilmelding der åbnes i begyndelsen af ​​januar. Flere online kvalifikationer er sat til februar og marts, mens den første major, der afholdes på E-sports Stadium Arlington, planlægges at finde sted den. 13.-15. Marts. Fuld information og officielle regler kan findes på playapex.com.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments